14 mei 2011 - koud en nat
Door: Ad
14 Mei 2011 | Verenigde Staten, Murphysboro
Vandaag was ik lekker op tijd wakker en ingepakt, ik zat om half 8 al op de fiets. Terug naar de Illinois-13, een autosnelweg met een brede vluchtstrook. Maar die strook wordt zo te zien gebruikt om al het afval, stenen, doodgereden dieren, wielbouten, spanbanden, planken, enz. op te verzamelen. En dat maakt het fietsen niet gemakkelijk. Manouvreren tussen al het afval, ik heb geen zin in een lekke band. Nooit natuurlijk, maar nu en hier zeker niet. Het regent vrijwel de hele dag en het is koud, 13 gr C. En om het compleet te maken, een flinke tegenwind. Als je dan op een autosnelweg bent, maak je ook heel weinig mee. Dus maar een kort verslagje vandaag en foto’s heb ik niet gemaakt.
Ik overnacht in een motel in Murphysboro, lekker warm worden na deze koude dag. Morgen kom ik na ca. 60 km in Chester, de geboortestad van Popeye en de grens met Missouri. Verder ook nog een nieuwe kaart in gebruik genomen. Dit is kaart 9 en ik ben bij 12 begonnen. Deze kaart eindigt vrijwel op de grens met Kansas.
Vandaag heb ik 79 km gefietst. Morgen probeer ik mijn gemiddelde weer eens op te vijzelen. Nogmaals bedankt voor alle leuke reacties. En ik ben ook blij met de beslissingen die ik genomen heb en die goed hebben uitgepakt.
15 Mei 2011 - 08:06
Marjolein:
Heel veel respect voor jou! -
15 Mei 2011 - 08:41
Ricky:
Hoi Ad !
Wat een leuke verslagen en foto,s .Door andere bezigheden had ik nog niet echt hier in gekeken.Maar ga dit nu doen !Heb terug gelezen en ziet er inspannend en spannend maar mooi uit .Gisteren een hele leuke dag gehad in Waalwijk. Samen met je lieve vriendin zijn we ook nog ff op de koffie geweest in Heesch Bij Jo mijn andere vriendin van die expositie .Vandaag ga ik een flinke wandeling maken want het weer is droog (wel een beetje koud windje)Verder alles goed hier !Groetjes en zet hem op. Tot gauw !!!Doeggggggggggggg